Du er landet på Friture.dk, det helt rigtige sted at finde Tefal friture. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tefal friture tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tefal Filtra Pro Premium friture 4 liter

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Tefal Filtra Pro Premium friture 4 liter” fås til 1049,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Filtra Pro til professionel friturestegning!Filtra Pro er en frituregryde med koldzone-teknolog, og med en kapacitet på 4 liter olie kan du friturestege op til 1 kg lækre pommes frites eller 1,3 kg nuggets.
Den har et patenteret filtreringsnet, som du kan…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Håndtag til friture passer til Tefal

Anden anbefaling har vi fundet hos Quickparts.dk, hvor du kan købe Håndtag til friture passer til Tefal til kun 290,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:SEB, Tefal Original Designation:SS992252…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

3: Ledning til friture passer til Tefal

Sidste produkt på vores liste er Ledning til friture passer til Tefal som vi har fundet til 81,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Tefal Original Designation:92312070, TS01020680…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Tefal friture i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Tefal friture:

Dyreste Tefal Friture på listen er Tefal Filtra Pro Premium friture 4 liter fra KitchenOne.dk med en pris på 1049.00. Billigste udvalgte Friture er Ledning til friture passer til Tefal som du kan købe for 81.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 968 kr. – de 3 Tefal Friture vi har fundet koster i gennemsnit 473.33 kr.
Ovenstående Tefal Friture data og priser er hentet fra 5 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Bolig & Haven, Proshop.dk, Quickparts.dk). Alle Tefal Friture tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Friture guides:

Fandt du ikke det rigtige Friture blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Friture: