Du er landet på Friture.dk, det helt rigtige sted at finde OBH frituregryde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH frituregryde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH Nordica ActiFry Advance frituregryde AG7278S0

  • Dagens pris: 1499,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH Nordica ActiFry Advance frituregryde AG7278S0 som vi har fundet til 1499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered lækre pommes fritter, fisk eller kød tilberedt på en sundere og ubesværet måde med begrænset eller ingen olie takket være OBH Nordica ActiFry Advance frituregryden AG7278S0 med 1,2 kg kapacitet, en timer-funktion og en non-stick overflade….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH frituregryde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH frituregryde:

Dyreste OBH Frituregryde på listen er OBH Nordica ActiFry Advance frituregryde AG7278S0 fra Elgiganten med en pris på 1499.00. Billigste udvalgte Frituregryde er OBH Nordica ActiFry Advance frituregryde AG7278S0 som du kan købe for 1499.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Frituregryde vi har fundet koster i gennemsnit 1499 kr.
Ovenstående OBH Frituregryde data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle OBH Frituregryde tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Frituregryde guides:

Fandt du ikke det rigtige Frituregryde blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Frituregryde: