Friture.dk » Alle guides » Frituregryde » vidaXL Frituregryde

Bedste vidaXL Frituregryde: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Friture.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL frituregryder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vidaXL frituregryder | ✅ Frituregryde-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste vidaXL frituregryder

Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL frituregryder som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Elektrisk frituregryde rustfrit stål 10 l 3000 W

  • Dagens pris: 1589,- kr.
  • Fundet hos RAW58
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er Elektrisk frituregryde rustfrit stål 10 l 3000 W som vi har fundet til 1589,- hos RAW58.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores let anvendelige, elektriske frituregryde er et ideelt køkkenapparat til at lave friturestegt mad såsom friturestegt kylling, nuggets, pomfritter eller andet, du kan komme på.
Frituregryden er lavet af kraftigt, rustfrit stål, der giver den et fantastisk look og gør den holdbar samt nem at rengøre.
Den har en kold-zone, der forhindrer overskydende mad i at brænde, hvilket giver en bedre smag og reduceret lugt.
Frituregryden er udstyret med en temperaturkontrol, der giver dig mulighed for at friturestege din mad, som du ønsker.
Det medfølgende sikkerhedsfilter forhindrer mad i at flyde over og overdreven stænk og skum, og det er især brugbart, når du steger frossent mad.
Oliebeholderen og friturekurven med et varmeisoleret bakelit-håndtag kan fjernes for nem rengøring.
Farve: SølvfarvetMateriale: Rustfrit stålMål: 29 x 44 x 29 cm (B x D x H)Tankvolumen: 10 lMaksimal oliekapacitet: 6 lStrømforsyning: 220-240V ~, 50/60 HzEffekt: 3000 WMed temperaturregulatorTemperaturområde: 60-200 °CMed en kold zoneMed et sikkerhedsfilter Med en olievægt Varmeisoleret bakelithåndtag Friturekurv og oliebeholder kan fjernes Delene kan vaskes i maskine…

Se hos RAW58 ❯❯

Andre mærker af frituregryder

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste frituregryder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige frituregryde til dine behov: