Du er landet på Friture.dk, det helt rigtige sted at finde WMF frituregryde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF frituregryde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Kitchen Minis Fryer og Dicer frituregryde

Sidste produkt på vores liste er WMF Kitchen Minis Fryer og Dicer frituregryde som vi har fundet til 1223,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Frituregryde for kvalitetmærket WMF.
Denne frituregryde kan lave de perfekte pommes frites, og du får en god kombination af en kartoffelskærer og en mini-frituregryde.
WMF gryden har en sikker løftemekanisme, en enkel lågåbning, integreret filter og en sm…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste WMF Frituregryde på listen er WMF Kitchen Minis Fryer og Dicer frituregryde fra KitchenOne.dk med en pris på 1223.00. Billigste udvalgte Frituregryde er WMF Kitchen Minis Fryer og Dicer frituregryde som du kan købe for 1223.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående WMF Frituregryde data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle WMF Frituregryde tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Frituregryde guides:

Fandt du ikke det rigtige Frituregryde blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Frituregryde: